Alo Gıda Hattı’nın farkındalığını artırmak ve kullanımını yaygınlastırmak amacıyla ilimizde yoğun bir tanıtım kampanyası baslatılmıstır.
174 ALO GIDA HATTI’NIN TANITIM ÇALISMALARI YOĞUN BĐR SEKĐLDE DEVAM EDĐYOR
Bu kapsamda asağıda bir kısmına yer verilen faaliyetlerle ilimizde meskûn
her vatandasımıza birer gönüllü denetçi misyonu yüklemek ve halkımızın sağlığı açısından kritik önemdeki bu
alanı seffaflastırmak amaçlanmaktadır. Konu ile ilgili çalısmalarımız artarak devam edecektir.
Asağıda söz konusu tanıtım çalısmalarına iliskin yapılan faaliyetlerin bir kısmına yer verilmistir.
1.) 174 Alo Gıda Hattı Tanıtım Logoları, ‘’sticker’’lar, tanıtım stantları, muhtelif boyutlarda döngel
kartlar, asma oto kokuları, tanıtım panolarından çok sayıda bastırılmıstır.
2.) Sehir içi ve sehirlerarası toplu tasıma araçlarına tanıtım materyali asılmıstır
3.) Sehrin muhtelif yerlerinde Alo Gıda stantları kurularak sağlıklı gıda, bilinçli gıda tüketicisi vb.
konularda daha önce bastırılan brosürler ve alo gıda tanıtım esantiyonları halka dağıtılmıstır.
4.) Yerel kanalımız Kanal 56 ile koordinasyon içerisinde tanıtım röportajları ve haber
videoları yapılması sağlanmıstır
5.) Hemen hemen tüm gıda isletmelerimizin dıs camlarına veya isyerlerinin görünür kısımlarına Alo Gıda
Hattı döngel kartları asılmıstır.
6.) Pervari, Eruh, Sirvan, Aydınlar, Kurtalan, Baykan ilçelerimizde de yoğun bir tanıtım süreci
baslatılmıs, Alo gıda materyalleri sehrin pek çok noktasında sergilenmis, gıda isletmelerinin görünür
yerlerinde asılmıstır.
7.) Araç sahibi vatandaslarımıza Alo gıda logolu asma kokulardan dağıtılmıstır.
8.) Yerel ve Ulusal kapsamlı internet pek çok haber sitesinde hem Alo Gıda’nın isleyisi tanıtılmıs hem de
il müdürlüğümüz faaliyetlerine yer verilmesi sağlanmıstır.
* * *
174 Alo Gıda Tanıtım Çalısmalarımız benzer ve yeni etkinliklerle sürekli surette ilimiz
gündeminde tutulmaya devam edilecektir.

Bu yazı toplam 750 defa okundu.